Full fart for barna på Nordgardsetra!

Nordgardsetra er et herlig sted for barna om sommeren. Lørdag førstkommende er det «Dølahestens dag». Da kommer Vestfold dølahestlag med fire hester, og ungene kan både får ri og kjøre med hest og vogn.

Søndag er det «Barnas dag». Da kommer Vestfold 4H med natursti og diverse konkurranser, og ungene kan lage sin egen «Smoothie» på sykkel. Det blir snekring av fuglekasser og insektshotell. De som tør, kan få dekorert ansiktet sitt i et stort fargespekter. Lardal bygdekvinnelag arrangerer bollebakekurs for barn.

Den nye «Høytoglavtstien» er på plass, og gir smårollingene balansemessige utfordringer.

Begge dager blir det baking i bakerovnen, og hjemmebakt brød og boller blir til salgs.

026 (1)

Fra sist søndag på Nordgardsetra. Her er det snekring av insektshotell til den store gullmedalje. De som snekrer, er Ronja Alise Klovholt Steinsrud fra Lunde (tv) og Ida Elise Laursen Steinsrud fra Larvik. Bak står fra venstre Nils Ole Smukkestad fra seterstyret, seterjente Juliane Linn Nordhaug og pappa Tor Erik Langemyr fra Larvik.

 

Reklame