Stor aktivitet i Hedrum O-lag.

Roger Lysnes ble gjenvalgt som leder på orienteringslagets årsmøte tirsdag kveld. Med sine 213 medlemmer er Hedrum O-lag et av Vestfolds største lag både i aktivitet og medlemsmasse. Styret kunne da også legge fram en imponerende årsrapport for de nærmere 60 årsmøtedeltakerne på lokalet Åshall i Østre Hedrum. Lagets medlemmer har blant annet deltatt i 1667 starter, arrangert hele ni orienteringsløp, tre høstrusleturer og diverse kurs og sosiale arrangementer. I tillegg legges det ned en formidabel dugnadsinnsats for å gjennomføre Lågendalsmarkedet, lagets viktigste inntektskilde.

Hedrum O-lag satser på både aktive o-løpere med resultatmål og mosjonister. Det satses spesielt på å videreutvikle de unge løperne sånn at de trives med idretten og at de kan oppnå gode resultater på kretsnivå.

I januar 2016 kan dessuten Hedrum O-lag feire 50 års jubileum.

012

Styret i Hedrum O-lag fra venstre: Sportslig leder Anders Kristian Holt, kasserer Espen Johnsen, kartleder Tom Aasrum, leder Roger Lysnes og sekretær Liv Kristin Lian Aasestad.

002

Klubbmestere 2014 i Hedrum O-lag fra venstre: May Nordkvelde, Anne Marie Ceeberg, Jarle Lysnes, Kari Reppesgård Holt, Anton Lomme, VIljan van Raaij, Roger Lysnes, Bjørn Ceeberg, Hanna Johansson, Tom Aasrum, Margith Reppesgård, Per Dag Nordkvelde og Jørgen Fjære. Øvrige klubbmestere Sindre R. Holt og Alvilde Karlsen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

030

Gjenvalgt leder Roger Lysnes ledet årsmøtet på en behagelig og effektiv måte.

010

Unni Lysnes er ei av flere personer som bidrar til det gode miljøet i Hedrum O-lag. Her har hun mottatt velfortjente blomster av sportslig leder i klubben Anders Kristian Holt.

Tekst og foto: Olav Nordheim