Hans Wilhelm Steinfeld og Trygve Slagsvold Vedum til Stavern

Påmeldingsfristen går ut i dag…

mote-stavern_image001

Det er helgen 14 og 15 oktober Vestfold Senterparti innbyr sine medlemmer og andre interesserte til konferansen «Vestfold i Sentrum». Larvik Sp er svært fornøyd med at dette spennende døgnet er lagt til Hotel Wassilioff i Stavern. Den engasjerte Sp-varaordføreren i Larvik, Olav Nordheim, ramser opp alt man får dette døgnet.  – Dette blir jo en vinn-vinn helg på alle måter, sier han. -Her kommer du tett på sterke og kjente personligheter, får påfyll og tips til det daglige politiske arbeidet, egen tankegang, og, ikke minst, får god mat og godt selskap rundt bordene. Kan ikke bli stort bedre enn det, vel? –  Og når du så kan ta deg en gåtur i vakre omgivelser i Stavern før du tar lørdagskvelden,da er opplevelsen optimal, avslutter den ivrige friluftsmannen med et smil.

Dette er andre gang Vestfold i Sentrum blir arrangert. Sist gang var det Frank Aarebrot og Ola Borten Moe som hadde en samtale, i år er det altså  Hans Wilhelm Steinfeld og Trygve Slagsvold Vedum som kommer til fredagssamtalen,ledet av tidligere journalist i NRK, nå i Nationen, Eva Nordlund.

Lørdag venter motivasjon og inspirasjon. Anne Tingestad Wøien, stortingsrepresentant fra Oppland på sjuende året, har engasjert seg sterkt i skoledebatten. Mye takket være henne er Sp nå i tet på framtidas utdanningspolitikk. Etter lunsj entrer Erlend Fuglum podiet. Erlend har erfaring fra politikk og strategisk kommunikasjon nasjonalt, regionalt og lokalt. Etter at han i mange år var aktiv i Sp via sentrale verv i senterungdommen, vara til Stortinget, statssekretær m.m, er 38-åringen fra Nord-Trøndelag nå ansatt i First House.

Velkommen til Stavern og Vestfold i Sentrum! lyder unisont fra Larvik Sp på vegne av Vestfold Sp.

Trykk deg inn på linken og meld deg på her og nå! Og senest innen fredag 7 oktober.

https://docs.google.com/forms/d/1OlUWfqeui0bFb8uxn57BVy6p6ChwGl4AE_vwI5bwb2o/edit

 

Reklame